Boudoir fotografie

  • MrHuff Photography jouw betrouwbare boudoir fotograaf van Groningen

Boudoir fotoshoot Groningen

Wil jij spannende en sexy boudoir foto’s van jezelf laten maken om jouw partner mee te verrassen? Of wil je mooie en elegante foto’s van jezelf om mee te pronken? Dan is een boudoir fotoshoot in Groningen dé perfecte keuze. Een boudoir fotoshoot is namelijk een speciale soort fotoshoot waarbij jij jouw prachtigste lingerie aantrekt voor de meest sexy foto’s. Hierbij kiezen we samen geschikte poses waarin jouw lichaam het beste naar voren komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het accentueren van mooie heupen, buik of billen. Zie jij een boudoir fotoshoot in Groningen en omgeving wel zitten? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen voor meer informatie!

Wat is een boudoir fotografie?

Hoogstwaarschijnlijk heb je vast wel eens gehoord van een boudoir fotoshoot. Toch weten maar weinig mensen wat dit precies inhoudt. Oorspronkelijk is boudoirfotografie ontstaan in Frankrijk de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw waar het zich richtte op het fotograferen van welgestelden dames in lingerie en badkleding. Deze lingerie fotoshoot werd veelal gehouden in luxueuze kleedruimtes, oftewel boudoirs, die gebruikt werden voor het wassen en kleden van de desbetreffende dames. Tegenwoordig spelen erotiek en seksualiteit een belangrijke rol in boudoir fotografie waarbij het model voor de camera niet alleen als object wordt afgebeeld maar als vorm van zelfexpressie.

Reden om te kiezen voor een lingerie fotoshoot

Overweeg jij al een langere tijd om een lingerie fotoshoot te doen? Dan ben jij zeker niet de enige. Vandaag de dag kiezen veel vrouwen ervoor om een boudoir fotoshoot te doen als spannend cadeau voor hun partner. Behalve het uitdagende en seksuele aspect zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een lingerie fotoshoot. Hieronder vertel ik je er graag meer over:

  • Het omarmen van je lichaam
    Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we allemaal streven naar perfectie. Een slank en strak lichaam zien velen als de norm. Als professioneel boudoir fotograaf weet ik als geen ander dat lichaam in verschillende vormen en maten komen. Wanneer jij je zelfverzekerder dan ooit tevoren voelt is een lingerie fotoshoot een uitstekende keuze. Hiermee laat je op een krachtige manier zien dat je trots bent op jouw postuur. Ieder lichaam is het waard om vast te leggen!
  • Het vieren van een zwangerschap
    Wanneer je zwanger bent, wil je dit natuurlijk op een bijzondere manier vastleggen. Met een boudoir fotoshoot komt de focus op jouw buik te liggen, want hier groeit immers nieuw leven in. Op die manier krijg je intieme foto’s van jouw zwangerschap waarmee jij de meest bijzondere tijd uit jouw leven altijd kan terug beleven.
  • Bij het overwinnen van borstkanker
    Als jij in het verleden borstkanker hebt overwonnen dan weet jij als geen ander hoe ingrijpend dit is voor jouw leven en jouw zelfbeeld. Zeker wanneer je een borstamputatie hebt moeten ondergaan kan dit zorgen voor een negatief zelfbeeld. Om weer op een positieve manier naar jouw lichaam te kijken, het te omarmen en het leven te vieren is een lingerie fotoshoot een perfecte keuze.

Dudeoir is sterk in opkomst

Vrijwel iedereen is wel bekend met de boudior foto’s waarbij vrouwen in sexy lingerie worden afgebeeld. Het zal je dan ook hoogstwaarschijnlijk verbazen dat boudoir niet per se geslacht verbonden is. Steeds vaker worden mannen in dezelfde context gefotografeerd. Dit staat bekend als dudeoir, de mannelijke tegenhanger van boudoir, en is de afgelopen jaren sterk in opkomst. Het vereist namelijk behoorlijk wat lef om als man in uitdagende poses voor de camera te verschijnen om te verleiden. De voornaamste reden hiervoor is dat mannen niet worden gezien als een ‘lustobject’. Hartstikke zonde! MrHuff Photography is ervan overtuigd dat een dudeoir fotoshoot nét zo spannend en sexy kan zijn als een boudoir fotoshoot.


Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden?

Kijk op mijn Instagram account en laat mij vooral weten wat jij ervan vindt.