Een mooie foto is als een gedicht, maar dan geschreven in schaduw en licht.

Welkom in mijn portfolio

Graag stel ik mijzelf aan jou voor.
Mijn naam is John Huff en fotografie is mijn leven! En ik woon in Groningen. Sinds 2018 heb ik het fotograferen ontdekt en ik word er erg blij van. Misschien is het fotograferen wel een obsessie van mij. Wie zal het zeggen? Ik kan ook niet snel even een winkel binnenlopen die bijvoorbeeld camera materialen verkoopt zonder even te kijken of er iets leuks bij zit. Zoals de nieuwste lenzen of lampen. En ik word helemaal wild zodra er nieuwe ontwikkelde technieken zijn. Maar dat doet misschien wel elke fotograaf.

Sinds enkele jaren maak hele diverse, ik zou haast zeggen kunst achtige foto’s. Wat je veel ziet is dat een fotograaf zich focust op één onderwerp of stijl. Echter, dit lukt mij niet. Ik hou van zoveel verschillende dingen en ik zie in alles iets prachtigs. En hoe dat komt? Geen idee, maar ik geniet er nog elke dag van. Of het nou jouw voertuig is waar jij mega trots op bent en dit vast wilt leggen. Of het is een spannende avontuur voor erotisch kiekjes. Of wil jij liever haarscherpe portret foto’s? Ik help jou graag.  Hieronder laat ik jou zien met een kleine greep uit mijn collectie wat ik kan. 

Ik hoop dat het jou bevalt wat jij ziet. Laten wij dan vooral gaan samenwerken

Instagram mrhuff photography

  • Of kijk even op mijn Instagram account en laat mij vooral weten wat jij ervan vind. Ik post hier wekelijks nieuwe content. Je zult zien wat ik bedoel met hele diverse foto’s. En liefde voor alles! 
NederlandsEnglish