reviews

MrHuff uw vriendelijkste fotograaf van Groningen

Reviews

Een review vind ik altijd wel een beetje eng. Maar stiekem ben ik toch wel een beetje trots.

Gelukkig zijn mijn klanten tot op heden erg tevreden over mijn manier van werken en niet geheel onbelangrijk mijn prestaties. Hieronder leest u een google review, dus echt met de billen bloot.  

Danny Koster
Danny Koster
2022-03-06
Een fotograaf die weet wat hij doet! Hij neemt rustig de tijd. Hij schiet dat speciale plaatje voor jou. Hij kan zelfs de foto's dusdanig nabewerken waardoor dat speciale plaatje fenomenaal wordt. Echt de moeite waard.
irene
irene
2022-01-23
Professioneel, aardig en neemt de tijd om je op gemak te stellen. Goede samenwerking. Denkt mee en eerlijk. Snel de foto's bewerkt en geleverd.
Josh “Ryzheborodyy” Kruizinga
Josh “Ryzheborodyy” Kruizinga
2022-01-20
Vandaag een shoot gehad en heb mij ongelooflijk fijn en prettig gevoeld. Hele goeie sfeer, toffe relaxte fotograaf die weet wat ie doet met een geweldige kwaliteit aan foto's. Niks anders dan dikke lof voor de Huff-dude
Lisanne Meijers
Lisanne Meijers
2022-01-18
Fantastische ervaring tijdens een hele kwetsbare shoot. Onzekerheden rustig kunnen bespreken en vervolgens prachtig op de foto kunnen zetten. Hele gezellige, vrije en ontspannen sfeer. Wij zijn blijer dan blij met het resultaat!
Maaike Tanja
Maaike Tanja
2021-01-17
Professioneel, stelt je op je gemak en niet onbelangrijk: topfoto's! Boek nu je shoot voordat 'ie straks beroemd en onbetaalbaar is 😉
lokhi pai
lokhi pai
2021-01-13
Anita Grelling
Anita Grelling
2021-01-12
Caroline Kapinga
Caroline Kapinga
2021-01-12
Dian Sepers
Dian Sepers
2021-01-12
Mr Huff
Mr Huff
2020-08-25
Fan van mezelf ?

Volg mij ook op Instagram via @MrHuff | Photography

Of wil jij mij rechtstreek voorzien van feedback? Dat mag altijd Klik dan hier

NederlandsEnglish