Tarieven Boudoir fotografie

De prijs van een boudoir fotoshoot

Wanneer jij binnenkort sexy boudoir foto’s van jezelf wilt laten maken, dan wil jij natuurlijk niets liever weten dan wat dit gaat kosten. Daarom is het fijn om te weten dat een boudoir fotoshoot bij mij vanaf €400 (inclusief BTW) kost. Hiervoor krijg je 10 digitale bewerkte foto’s waarvan één foto een high-end retouch heeft gekregen.

Wanneer je extra foto’s wilt, dan kan je die vanzelfsprekend voor €20 per stuk, inclusief een basis bewerking, bijbestellen. Voor een high-end retouch vraag ik €30 extra voor iedere bijkomende foto. Nadat jij jouw selectie aan hebt doorgegeven, worden binnen twee weken de gekozen foto’s opgeleverd via een WeTransfer.

Daarnaast is het handig om te weten dat iedere lingerie fotoshoot bij mij gemiddeld 3 uren in beslag neemt. Heb jij een schitterende locatie in gedachten om jouw boudoir fotoshoot nét even iets specialer te maken? Dan is dit voor mij ook geen enkel probleem, want ik kom graag naar de gewenste locatie.

Houd er rekening mee dat ik hiervoor bijkomende reiskosten in rekening breng en eventuele huurkosten van de afgehuurde locatie.

Wil je een gerichte schatting van de prijs voor een boudoir fotoshoot door MrHuff weten? Neem dan contact met mij op om al jouw wensen te bespreken.

Hoe kan je mij bereiken?